Възможна ли е смяна на име и адрес в lockerz акаунта ми ?
2 posters
Страница 1 от 1
Възможна ли е смяна на име и адрес в lockerz акаунта ми ?
Vijte imam edin mnogo vajen vapros. Iskam da izbegna mitata i dds-tata na redeem-natite neshta ot lockerz i zatova iskam da si promenia adresa v account-a s takav ot Amerika. Imam priatelka tam, koiato ima namerenie da si idva v BG. Ima vazmojnost da mi donese neshtata ot lockerz kato ne plashtam nishto. Iskam da popitam dali e vazmojno ? Triabva li da pisha imeto na priatelkata mi ? Molia vi koito znae kak stoiat neshtata i dali e vazmojno tova da mi pishe, savsem skoro shte ima Redemption. Mersi predvaritelno.
boncho- Нов потребител
- Брой мнения : 6
otg
Az mislq , 4e ne e problem i trqbva neinite imena da si napishesh adres i tova e ... a as da popitam kolko shte sa tiq dds i mito ?
Alex- Нов потребител
- Брой мнения : 7
My acount
A , ako pitash kak da smenish imeto i adresa gore v dqsno ima dva sini nadpisa Sign out i My account - natisni na my account i ve4e mislq 4e shte se orpavish ...
Alex- Нов потребител
Otgovor
Mersi mnogo, dano da hvana sledvashtia redeem.
boncho- Нов потребител
np
nqma problem i as mislq da go hvana sledvashtiq ve4e imam 5600 to4ki
Alex- Нов потребител
hah :D
bravo , sega shte si vzema Ipad , macbook pro , magic mouse , i dvd moje i edna digitalna kamerka da si vzema ama tova s dds-to shte mi izleze mnogo soleno
Alex- Нов потребител
Reply
a ne be, puk i mojesh samo 1 ot tezi neshta da vzemesh tozi redeem t.e. za tozi mesec...
boncho- Нов потребител
Question
Chudia se dali shte hvana redeem-a i kak da napravia za da go hvana ...
boncho- Нов потребител
redeem
emi poprincip da , ama sega sa namaleni rabotite 4e imat rojden den lockerz.com i sigorno drugiq mesec nqma da sa namaleni po 1000/2000 ptz , a redeem-a ne znam as li4no proverqvam vseki den v 00:00 4asa i ako nqma do 00:30 si lqgam da spq sled tova pak na sutrinta... gledam nqkoi drug klip i tova e .
Alex- Нов потребител
Question
Mai sega udaljiha bonus videa-ta i t.n. Tova oznachava li che niama redeem tozi mesec ?
boncho- Нов потребител
otg
mi poprincip e v kraq na vseki mesec , samo4e tova dds mn me drazni tyrsq i as nqkakvi poznati v USA , no za sega nqmam otgovor.
Alex- Нов потребител
Similar topics
» акаунта ми
» Всичко за Lockerz на Български.
» Кой е получавал Wallpaper от Lockerz
» Как да си направите Lockerz сигнатура
» Всичко за Lockerz на Български.
» Кой е получавал Wallpaper от Lockerz
» Как да си направите Lockerz сигнатура
Страница 1 от 1
Права за този форум: